Đề thi HSG tiếng Anh lớp 5 cung cấp tỉnh là một trong trong số những tài liệu học tiếng Anh nâng cấp mang lại trẻ em. Học giờ đồng hồ Anh lớp 5 với đầy đủ đề thi giờ Anh cấp cho thức giấc để giúp đỡ các em đạt được số đông kỹ năng và kiến thức giờ đồng hồ Anh nâng cấp, học giờ Anh tác dụng rộng.

Bạn đang xem: Tai lieu luyen thi olympic tieng anh lop 5 cap quoc gia


Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cấp cho tỉnh bao gồm giải đáp bên dưới đấy là đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 năm học 2013-2014 cho các em ôn luyện giờ Anh. Đề thi giờ đồng hồ Anh mang đến ttốt em trên man-city.net sẽ tiến hành thu xếp theo từng lứa tuổi cùng từng chuyên môn giờ đồng hồ Anh của những cung cấp lớp khác biệt. Các em học tập giờ đồng hồ Anh trẻ nhỏ trên man-city.net sẽ có được những kiến thức giờ đồng hồ Anh bắt đầu cũng giống như các tư liệu ôn luyện giờ Anh tác dụng.

Đề thi HSG tiếng Anh lớp 5 cung cấp tỉnh có đáp án

Học giờ Anh lớp 5 với hầu hết đề thi giờ Anh lớp 5 vẫn đem lại cho các em phần đông kỹ năng giờ đồng hồ Anh nâng cao, mang lại tthấp đầy đủ dạng bài bác tập giờ Anh new giúp tphải chăng làm thân quen cùng với số đông đề thi tiếng Anh.

*

PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ bỏ gồm phần gạch chân được vạc âm khác so với những từ bỏ còn lại

1. A. books B. pencils C. rulers D. bags

2. A. read B. teacher C. eat D. ahead

3. A. tenth B. math C. brother D. theater

4. A. has B. name C. family D. lamp

5. A. does B. watches C. finishes D. brushes

6. A. đô thị B. fine C. kind D. like

7. A. bottle B. job C. movie D. chocolate

8. A. son B. come C. home D. mother

II. Chọn một từ bỏ không cùng đội cùng với các trường đoản cú còn lại

1. A. never B. usually C. always D. after

2. A. orange B. yellow C. apple D. blue

3. A. sing B. thirsty C. hungry D. hot

4. A. hãng apple B. orange C. milk D. pear

5. A. face B. eye C. month D. leg

6. A. you B. their C. his D. my

7. A. sunny B. windy C. weather D. rainy

8. A. in B. but C. of D. under

III. Chọn giải đáp đúng tuyệt nhất (A, B, C hoặc D) nhằm ngừng những câu sau

1. She ................... lớn the radio in the morning.

A. listen B. watches C. listens D. sees

2. My friover ................... English on Monday và Friday.

A. not have sầu B. isn't have C. don't have sầu D. doesn't have

3. I am ..........., so I don't want to lớn eat any more.

A. hungry B. thirsty C. full D. small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. had great fun B. have great fun

C. have funs D. had great funs

5. I'm going lớn the .................... now. I want lớn buy some bread.

A. post office B. drugstore C. bakery D. toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. badminton B. ping-pong C. football D. volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. thin B. small C. strong D. heavy

8. How............is it from here khổng lồ Hanoi?

A. often B. far C. many D. much

9. Where...................you yesterday? I was at home.

A. was B. are C. were D. is

10. What is the third letter from the over of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... you like lớn drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. on B. in C. at D. of

13. What about ................. to Hue on Sunday?

A. khổng lồ go B. go C. going D. goes

14. I...............go swimming because I can't swim

A. often B. never C. usually D. sometimes

15. His mother bought hlặng ........... unikhung yesterday

A. a B. an C. the D. two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is.........................

A. nice B. exciting C. funny D. boring

17. My school ...... three floors & my classroom is on the first floor.

A. have sầu B. has C. are D. is

18. His mother is a doctor. She works in a ......................

A. hospital B. post office C. restaurant D. cinema

19. He often travels......................car...........................my father.

A. by/ for B. by/ with C. with/ by D. for / by

đôi mươi. I ask my mother lớn..............my dog when I am not at home

A. see B. look after C. look at D. take of

IV. Em hãy điền một giới từ bỏ phù hợp điền vào nơi trống nhằm xong xuôi các câu sau

1. My father works for a company (1)............... Monday (2) ............... Friday.

2. He lives (3)............................... a house (4) .................. the countryside.

3. Lan is standing near the store và she is waiting (5) ........................ the bus.

4. I agree (6).............. you about that.

5. I have English...............Wednesday & Friday

6. Look (8) ........................ the picture (9) .................... the wall, please!

V. Cho dạng đúng của đụng từ trong ngoặc

1. What ( do)...........................your sister doing now ? She ( skip )......................................................

2. There ( be)..................a lot of people at the tiệc ngọt last night.

3. Kate (play).....................volleyball every afternoon, but she(play)..........................................badminton now.

4. We should ( vị )..........................morning exercises

5. He (see)................................... a big rồng in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canadomain authority. She ( speak ).................. English and French. She ( come )......................to Vietnam tomorrow. She ( stay )..................in a khách sạn in Hồ Chí Minh City for 3 days. She ( visit ) ............... a lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swyên )....................................

8. I prefer (like).......................in a village because it is peaceful.

9. There ( be).......................................... a chair & two tables in the room.

Xem thêm: Nói Đãi Bôi Là Gì ? Đãi Bôi Là Gì, Nghĩa Của Từ Đãi Bôi

VI. Hãy viết câu sau tất cả nghĩa sử dụng từ bỏ hoặc đội trường đoản cú gợi ý bên dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

.....................................................................................................................................

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

.....................................................................................................................................

3. It is / cool / dry / November /April

.....................................................................................................................................

4. When / it / hot / we / often / go / swim

.....................................................................................................................................

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

.....................................................................................................................................

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

.....................................................................................................................................

7. They/ went/ Đài Loan Trung Quốc / plane / stayed / a hotel

.....................................................................................................................................

8. We / don't/camping/because/we/ have/ tent

.....................................................................................................................................

VII. Điền tự tương thích vào ô trống

Vietphái nam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers và beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north and the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia & of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet and (7) __________ to the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietphái mạnh. It's 3,143 meters. Vietphái nam also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, Do Son, Nha Trang, Vung Tau.

VIII. Viết lại hầu như câu sau làm thế nào để cho nghĩa ko chuyển đổi bắt đầu bởi từ mang đến sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ...........................................................................................................................................

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ...................................................................................................................................

3. Nam likes tea.

-> Nam's favorite ......................................................................................................................

4. Let's go fishing.

-> Why don't we ........................................................................................................................

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ........................................................................................................................

6. Ha walks to school everyday.

-> Ha goes ................................................................................................................................

7. She is Hoa's mother.

-> Hoa .......................................................................................................................................

8. Lindomain authority likes chicken.

-> Her favorite ...........................................................................................................................

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp lắp thêm tự đúng của tất cả đoạn vnạp năng lượng sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something lớn eat

Trả lời ................................................................................................

II. Điền trường đoản cú tương thích vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy & Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án:

PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn trường đoản cú có phần gạch men chân được phân phát âm khác so với các từ còn lại

1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. C 8. C

II. Chọn một trường đoản cú ko thuộc đội cùng với những trường đoản cú còn lại

1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. B

III. Chọn câu trả lời đúng tuyệt nhất (A, B, C hoặc D) nhằm kết thúc những câu sau

1. C 2. D 3. C 4. A 5. C

6. B 7. C 8. B 9. C 10. A

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

16. D 17. B 18. A 19. B đôi mươi. B

IV. Em hãy điền một giới từ bỏ phù hợp điền vào khu vực trống để xong các câu sau

1. from-khổng lồ 2. in-in 3. for 4. with 5. on 6. at-on

V. Cho dạng đúng của hễ trường đoản cú trong ngoặc

1. is-is skipping 2. are 3. plays-is playing 4. vị 5. saw

6. is-speaks-will come-will stay-will visit

7. swyên 8. living/to lớn live sầu 9. is

VI. Hãy viết câu sau có nghĩa thực hiện tự hoặc team từ bỏ lưu ý dưới đây

1. What time does Nga (often) get up in the morning?

2. You can play games in the afternoon but you must vì homework in the evening

3. It is cool & dry from November lớn April

4. When it is hot we pften go swimming

5. Last summer Nam spent (his) holiday in Singapore with his family

6. I want a robot to lớn vì chưng the cleaning & the cooking

7. They went to lớn Trung Quốc by plane và stayed in a hotel

8. We don't go camping because we don't have sầu tent

VII. Điền trường đoản cú phù hợp vào ô trống

1. a lot 2. There 3. rivers 4. south 5. longest

6. than 7. flows 8. moutain 9. has 10. as

VIII. Viết lại hầu như câu sau thế nào cho nghĩa không chuyển đổi ban đầu bởi tự mang đến sẵn

1. I am shorter than my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam's favorite drink is tea

4. Why don't we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore

6. Ha goes to lớn school on foot everyday

7. Hoa is her daughter

8. Her favorite food is chicken

PHẦN II: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ trường đoản cú đúng của tất cả đoạn văn uống sau:

5 - 9 - 1 - 10 - 6 - 3 - 4 - 7 - 2 - 8

II. Điền trường đoản cú phù hợp vào ô trống

1. Picks up 2. favorite 3. red 4. 52 5. pictures

6. has 7. two 8. their 9. shows 10. In

Để chấm dứt xuất sắc phần đa đề thi giờ Anh lớp 5, những em phải học tốt mọi kỹ năng tiếng Anh lớp 5 thuộc lịch trình học tập giờ Anh thiếu thốn nhi nhưng nhà ngôi trường đưa ra. Các chúng ta cũng có thể cho các em tham khảo thêm đều bài học kinh nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 5 theo chuẩn form ttê mê chiếu Châu Âu trên man-city.net nhé!